Organizare PETRECERI PENTRU COPII, Animatori copii Brasov si imprejurimi

O petrecere pentru copii are mai mult farmec daca sunt invitate zane, printese si chiar CLOVNI. O printesa fermecatoare aduce bucurie, o zana dragalasa poate aduce in traista bagheta cu fericire iar un clovn haios presara zambete si bucurie.

Animatori veseli si colorati, baloane modelate (inimioare, animalute, flori, sabii… etc.), baloane de sapun, pictura pe fata, sclipici, experimente distractive, dansuri haioase, activitati creative, jocuri si magii pot fi ingredientele cheie pentru o petrecere de neuitat!

Puteti alege unul din persoanjele propuse de noi: Personaje : Clovn/ Clown, Clownita Lolli, Printesa, Zana, Alba ca Zapada, Tinker Bell, Pirat, Mos Craciun Brasov, Craciunite,...

Inchiriere animatori pentru copii/ Mos Craciun si ajutoarele lui, la domiciliu sau in gradinite, hoteluri, pensiuni, sedii de firma din Brasov si imprejurimi. AONGTR organizeaza petreceri de Craciun, de 1 Iunie, sau alte ocazii. Inchiriem Mos Craciun insotit de Craciunite pentru petrecerea de Craciun. Cheama-l pe Mos Craciun acasa sau la gradinita, scoala... si va sosi cu multe cadouri insotit de craciunite, care vor picta pe fata prichindeii si le vor oferi baloane modelate plus multe alte surprize. O petrecere are nevoie de muzica si animatori pentru copii, iar noi va putem oferi totul. Pentru acest lucru, echipa noastra va asigura cei mai pasionati animatori pentru petreceri capabili sa dea viata, cu maiestrie, personajelor preferate ale copilului dumneavoastra.

Tarife: in functie de numarul de copii si durata petrecerii variaza intre 100 Ron/ora si 120 Ron/ora

Inchiriem animatori profesionisti la petreceri pentru copii Brasov.

Faceti acum o rezervare din timp pentru personajul adorat de copilul dvs. la telefon 0723 679 396 sau prin e-mail info@ursitoarecopii.ro.

 
Ursitoare si petreceri copii
Vizitati-ne pe Ursitoare si petreceri pentru copii