Ursitoare la Botez Brasov si imprejurimi

Ursitoare pentru Botez, Mot/Turta in Brasov, Bran, Zarnesti, Sfantu Gheorghe si imprejurimile Brasovului

de la 300 Ron: Ursitoare + confetti + pictura pe fata/corp + baloane modelate - durata 40-60 minute

NOU: Va oferim mai multe variante de Zane Ursitoare. Acum si la nunta, taiere de mot sau alte ocazii!

Spectacolul Zanelor Ursitoare, un spectacol magic, emotionant, pus in scena de 3 Ursitoare, pe o muzica de poveste si colorat de costume deosebite. Ceea ce ne deosebeste pe noi de alte spectacole este pasiunea pentru ceea ce facem si dorinta de a aduce elemente originale in spectacolul nostru. Astfel, va punem la dispozitie si varianta in care ursitoarele sunt acompaniate de muzica de vioara live, mai exact, una dintre zanele ursitoare va aduce un plus de mister cantand la vioara.

Pentru ca va doriti un spectacol, desprins din lumea povestilor, noi, zanele ursitoare, vom aduce momente pline de frumusete fiecarui eveniment! Pentru un spectacol deosebit, zanele ursitoare isi fac aparitia pe muzica vesela de vioara.

In spatii special amenajate sau nu numai, putem distra copiii care isi insotesc parintii la botez, nunta, aniversari.

Inchiriere ursitoare pentru petreceri botez, nunta sau taiere de mot Brasov, organizare petrecere cu ursitoare Brasov. Pe o muzica de basm Ursitoarele cele Bune invitate la petrecere, ursesc cele mai bune si apreciate calitati copilului dumneavoastra. Pentru evenimente speciale si unice alegeti www.ursitoarecopii.ro! Va asteptam cu placere sa rezervati ursitoarele! Suna acum ursitoarele la telefon 0723 679 396 si cere un formular pentru botez, sa fii sigur ca pot veni in noaptea magica la botez. Poti trimite si un email la info@ursitoarecopii.ro

Tarife de la 300 Ron/eveniment

 
Ursitoare si petreceri copii
Vizitati-ne pe Ursitoare si petreceri pentru copii