Skip to content

Zana Casiana

Eu sunt Casiana și sunt studentă la Facultatea de Medicină in anul 2. Am terminat Liceul de Muzică și imi place să cânt atât cu vocea cât și la instrumente diverse. O altă pasiune este fotografia, imi place să pozez și să promovez activitatea echipei de ursitoare.
Am inclinații artistice, motiv pentru care la fiecare botez mă ocup de surpriza pentru copiii invitați, pe care ii pictez transformându-i in personajele preferate. Imi place să fiu zână ursitoare, particip cu drag la fiecare eveniment.

Zana Nicoleta

Sunt zâna Nicoleta, violista trupei de ursitoare și cea mai vesela zâna a echipei. Sunt studentă la Facultatea de Muzică și cânt intr-un cvartet. Am caștigat multe olimpiade pe parcursul anilor. Sunt o fire energică și amuzantă. Imi place să modelez baloane la evenimentele la care participăm. Astept cu nerăbdare să ursesc la botezul micuțului tău!

Zana Iza

Eu sunt Iza, veterana echipei de ursitoare. Am studiat vioara la Facultatea de Muzică din Brașov. După o perioadă petrecută in București, viața m-a readus in orașul natal și mă bucur să fiu ursitoare de câte ori programul imi permite.
Imi place să călătoresc și să fac drumeții.
Experiența de a lucra în domeniul muzical și de a colabora cu această frumoasă echipa, m-a motivat să nu renunț la pasiunea mea artistică în timpul liber.
Am inclinații artistice și imi plac copiii. Știu să cânt la vioara și la pian. La evenimente pictez pe față dar fac și baloane pentru micuții invitați.

Zana Teo

Sunt Teo și sunt zâna de rezervă. Studiez vioara la Facultatea de Muzica din Cluj. Imi place sa citesc și să recit. La petrecerile copiilor fac balone modelate dar și pictez cu drag.
De cate ori am ocazia, sau revin in orașul natal, mă bucur să particip la evenimente impreună cu zânele ursitoare.

Zana Roxana

Sunt Roxana și in urma cu 10 ani am reușit să transform visul meu de studentă in realitate. Iubesc copiii și am ales să imi dedic timpul pentru copii. Sunt invățătoare și am făcut voluntariat din perioada liceului.

Nimic nu se egalează cu sentimentul de a reîntâlni copiii ursiți de mine, acum elevi in clasa mea, sau atunci când parinții revin la noi atunci când apare un frate sau o sora și intregesc familiile. Toate acestea imi confirmă că am făcut cu suflet și dăruire fiecare eveniment organizat de noi.

Sunt mamă a doua viitoare zânuțe și acum inteleg și mai bine cum versurile noastre ajung la sufletul părinților și al invitaților.
Textul nostru este conceput in cea mai mare proporție de către mama mea, este un text emoționant cu mesaj adânc pentru toți părinții.
Deși in ultima perioadă m-am dedicat familiei și propriilor copii, sper că in cel mai scurt timp să revin, măcar ocazional, pe “scena ursitoarelor” pentru a retrai momentele emoționante care au o vibrație aparte acolo in centrul evenimentelor.